Talk:NMT:Apps

From Lundman Wiki
Revision as of 19:37, 15 January 2009 by Dc11ab (talk | contribs)

Jump to: navigation, search

Help needed

Hi,

I don't know where I can add a discussion but I was wondering if someone can help me,

I have An IOBOX and I tried to install an internal HDD 1.5T. The operation failed and IOBOX said that NMT doesn't support this HDD yet.

Although the format failed, I successfully connected with telnet, formatted the partitions, unzipped the NMT software to the correct partition. I also managed to load the init_nmt script and restart gaya and now the NMT works.

The problem is that NMT doesn't start if I restart the IOBOX.

I think that the issue is related to the fact that my /dev/hda1 is mounted to /HARD_DISK_A1 and /dev/hda3 is mounted to /HARD_DISK_A3 although the correct mount is /nmt and /HARD_DISK and something with the /share.

I thought of changing the init scripts but I failed to do so (since the scripts are not saved).

can you help?

thanks, Gil

Hello Gil,

If the partition setup is correct for the NMT, the disk volume name is HARD_DISK. So if you get HARD_DISK_A1, _A3 etc, it will fail. Should this occur, the typical resolve (at least for common users) would be to make clean re-install of the disk. And make sure your box is on recent firmware. You could google or search the forum for your HDD (brand/model) to see if there is more info there.

/share is a link to /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DRIVE/

I think you'll get better response on the NMT forums.
Cheers --dc11ab 19:37, 15 January 2009 (JST)